Ett lugn mitt i olugnet

//Ett lugn mitt i olugnet

Ett lugn mitt i olugnet

Det har varit några intensiva men underbara dagar. Skolavslutningar och sommarkonserter och svärmor på besök och föräldrar på besök och en härlig dagsutflykt till Ven. Just det, och så mitt i allt en ny release i BodyBalance (en ny koreografi som ska sitta som ett smäck alltså). Men allt har gått som på räls och nu sitter jag här helt mör och solkysst och förnöjd vid köksbordet med en oplanerad morgondag framför mig. En hel massa tid att ägna åt det jag vill och behöver. Det känns ju grymt.

Jag tror att jag har hamnat i världens skönaste sommarflow. För tillfället går saker min väg. Dörrar öppnas, jag har flyt, saker jag har funderat på och jobbat för länge börjar röra på sig av egen kraft. Det jag gör känns i linje med den jag är. Jag känner mig avslappnad och vänlig. Jag skrattar och har energi. Jag har så mycket att se fram emot inför hösten, men kan inte få nog av känslan att det nu äntligen är sommar med allt vad det innebär.

Jag tänker att allt det där positiva kanske ändå har kommit till mig för att jag på något sätt har attraherat det. Att det kanske har att göra med allt jobb jag lägger ner på att tänka rätt tankar. Att skippa det negativa och kritiserande och istället fokusera på det jag vill känna mer av. Glädje, kärlek, tålamod och lättsamhet. Eller att det kanske är nu jag får tillbaka det jag har gjort för att få andra att bli glada. De där leendena och tjugorna till de tiggande kvinnorna utanför Maxi. Eller den där mannen på tippen som jag delade ett skratt med när jag frågade om han ville ha hjälp att bära sitt kylskåp (och han pekade bakom ryggen på mig där det kom en truck körandes som skulle hjälpa honom för att det var så tungt…). Eller alla timmar med barnen för att få dem att känna sig trygga och sedda och älskade. Eller så tänker jag att det är jordens nya högre energier som äntligen resonerar med mina och att det är nu vi börjar skapa underverk ihop, jag och Gaia. Eller så har jag bara tur. Vad vet jag?

Oavsett hur känslan har uppstått, så hoppas jag att ni känner igen den känslan och har fått känna på den. För egen skull så hoppas jag att den är här för att stanna. Annars njuter jag så länge den varar.

By | 2017-06-16T00:03:05+00:00 juni 15th, 2017|Categories: Blogginlägg|Tags: |0 Comments

Leave A Comment