Välkomna till VibreraMera!

//Välkomna till VibreraMera!

Välkomna till VibreraMera!

Åh vilken dröm att äntligen lansera min alldeles egna sajt! Det har legat på lur en längre tid, men nu har jag äntligen lyckats iordningsställa såpass mycket att jag är redo att bjuda in er.

Jag kommer precis som tidigare att blogga om sådant som känns viktigt och som kan inspirera andra att göra hälsosamma val för sig själva, sin familj och vår planet. Dessutom så har jag valt att lyfta ut de inlägg som flest människor läser och letar efter till en egen sektion som jag kallar Artiklar. Där hittar du alltså de allra bästa kurerna och tipsen för specifika problem eller områden, inom kategorier såsom Kurer & Bot, Spirituellt, Giftfri vardag och Kost & tillskott. Många av de mest populära posterna håller jag just nu på att uppdatera och de kommer läggas ut där i helt ny, fräsch tappning. Såååå mycket tips som bara väntar på att få komma ut i ljuset.

Jag passar dessutom på att starta upp ett instagramkonto @vibreramera.se där jag kommer lägga ut en massa, förhoppningsvis inspirerande, bilder ur min vardag. Följ mig gärna där.

Så roligt att du är här! Välkommen!

By | 2017-04-24T10:47:38+00:00 mars 22nd, 2017|Categories: Blogginlägg|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment