Vill skriva igen

//Vill skriva igen

Vill skriva igen

Jag känner en lust att börja skriva och blogga lite mer personligt igen. Jag fick mig en tankeställare sist jag bloggade och kände ett tag att jag ville dra tillbaka allting jag någonsin sagt eller skrivit publikt, men nu känner jag en enorm lust igen att få dela med mig. Att skriva blir ett sätt att bearbeta allt som händer och att formulera det i ord blir som en drivkraft och reflektion på en och samma gång. Jag känner mig motiverad av att någon skulle kunna känna sig inspirerad av det jag skriver. Och jag känner mig stolt över allt det som jag har åstadkommit de senaste åren, i form av personlig utveckling och inre förändring, och jag tänker att det är många som går igenom samma faser på samma resa, som kanske vill läsa.

Jag har i alla fall haft en riktigt lång period då jag har legat lågt på sociala medier och på nätet och jag har under den tiden funderat på hur jag kan dela med mig av personlig information men ändå låta de i min omedelbara närhet, framförallt barnen, behålla sin fullständiga integritet. Det blir lite svårt när jag vill dela med mig av mitt liv och mina relationer till min familj såklart fyller den störst delen av det. Men nu har jag kommit till en punkt där jag mer och mer identifierar mig som en självständig individ igen (efter en herrans massa år där jag har känt mig mest som mamma) och jag tänker att det blir den delen av livet som jag delar med mig av här. Låt dig alltså inte luras av att jag inte skriver så mycket om min familj. De finns där, nära och närvarande, bortom orden och bilderna, i varje stund, varje dag.

Så. Varmt välkommen till min blogg. Den handlar om mig i min roll som Mia – egenföretagare, yogalärare och en hälsomedveten, uppvaknande, själsligt växande och ständigt lärande individ. Och såklart om allt det som jag jobbar aktivt och målinriktat för att manifestera in i mitt liv. Magic!

By | 2018-06-25T18:50:07+00:00 June 19th, 2018|Categories: Blogginlägg|Tags: , , |0 Comments

Leave A Comment