1. Malin says:

  Blir rädd av detta. Det finns flertalet studier som pekar på att bruk av kolloidalt silver ökar antibiotikaresistensen och folk använder det som ett kosttillskott under hälsans namn. Fruktansvärt. Silvernanopartiklar (=kolloidalt silver) är bakteriedödande, dvs ett gift som inte gör skillnad på bra eller dåliga bakterier. Det är betydligt mycket hälsosammare att ta den antibiotikakur som ordineras av läkare (som ju är baserad på forskning och vetenskap) än att ”i tid och otid” inta ett gift man inte har koll på. Den antibiotika som ges av läkare vid en viss sjukdom är, förutom i svårare fall, inte bredspektra utan specifika för ett mindre antal sjukdomar. Detta för att minska antibiotikaresistens och inte paja immunförsvaret. Hur funkar kolloidalt silver?

  Om en hokuspokusdoktor skulle rekommendera dig att använda kvicksilver istället – skulle du ignorera vetenskapen även där?

  Du måste inte gå till läkaren för att ta antibiotika, en mer avvaktande syn där man låter kroppen försöka själv först istället för att springa till läkaren efter någon/några dagars sjukdom är sunt. Men när folk trycker i sig silvernanopartiklar istället blir jag förbannad, för det påverkar inte bara den egna kroppen utan kan få negativa konsekvenser för hela samhället och framtida generationer.

  • admin says:

   Hej.
   Om du känner så så tycker jag inte du ska söka dig till människor som förespråkar något du så starkt är emot. Fokusera på dig själv istället och gör det som du mår bäst av! Så slipper du vara arg.
   hälsar Mia

 2. Daniel says:

  Bra sida men kolloidalt silver är förbjudet som kosttillskott i Sverige och EU. Det kan ju vara bra att du nämner det i din text. Sen kan man få välja själv om man vill ignorera det eller inte. Kan även passa på att rekommendera marijuana eller hasch rullat med krossad fishermans friend. Inte heller lagligt men riktigt bra lindring mot halsont.

  • admin says:

   Hej och tack. Ja, det är förbjudet att sälja som kosttillskott, men så säljer ju inte jag kolloidalt silver. Jag har bara druckit det i tio års tid ungefär.
   Men alltså din halsontslindring, haha. Jag kan inte riktigt avgöra om du är ironisk eller inte. Men jaja, vi är ju kreativa varelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

MAILADRESS
FÖRNamN

INSPO

Ja tack, jag vill gärna ta emot inspirationsmail någon gång ibland. Men inte för ofta för då blir jag trött.

Missa inget!

EN RIKTIGT BRA IDÉ!

Ja, tack!

VI HAR TAGIT EMOT DINA UPPGIFTER.

Kul att du är på!

Hörs snart!

En tedrickande, yinyogande, sellerijuicande, barfotavandrande, fotograferande empat som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och full läkning.

Det är jag som är Mia.

HEJ

INSTAGRAM

PINTEREST

FACEBOOK

Till TOPPEN

Hitta runt

HEM

OM

ARTIKLAR

SHOP

KURSER

YINSIDAN

KÖPGUIDER

RECEPT

Vi ses väl på Instagram? 

@ MIAMANIFESTERAR

Häng med

Hej där!

En tedrickande, yinyogande, sellerijuicande, barfotavandrande, fotograferande empat som älskar att testa kurer, manicker, strategier, trix och all världens olika sätt för att alltid sträva efter bättre hälsa och full läkning.
Vad kul att du är här!

Det är jag som är Mia.