Köpguide – Huskurer & Hemapotek

Den här köpguiden innehåller adlinks.

Jag får ibland frågan var jag köper de produkter som används i de kurer jag skriver om. Det finns några favoriter som jag alltid har hemma i mina skåp och som jag använder ofta. Här hittar du dem plus sådant jag har i mitt hemapotek. År av självstudier ligger bakom den här listan (och mina andra köpguider) och jag önskar att någon hade satt samma listor i mina händer för tio år sedan. Därför känns det extra bra att få dela med sig av det jag har kommit fram till. Nyckeln till god hälsa ligger framme på bordet för den som vill se. Jag önskar dig ett härligt och friskt liv!

Kolloidalt silver / Silvervatten

Råder bot på de flesta besvär orsakade av virus, bakterier, svamp och parasiter. Använd internt vid förkylning, magsjuka, virus- och bakteriesjukdomar eller externt på utslag och sår. För bäst effekt på virus, blanda med citron. Bäst effekt fås när det används i kombination med MSM.

MSM pulver / Organiskt svavel

Starkt avgiftande och läkande. Ger fantastiska resultat för exempelvis tandohälsa (såsom blottade tandhalsar, irriterat tandkött), för hudproblem (såsom eksem, utslag, psoriasis) och för kronisk värk. Kan användas både internt och externt, som pulver, kapslar eller i salva. Kan med fördel användas tillsammans med kolloidalt silver för bästa effekt.

MMS, Mineral Miracle Supplement / Natriumklorit

Råder bot på enormt många besvär orsakade av virus, bakterier, svamp och parasiter. Fantastiskt mot bland annat munblåsor och herpes. Produkten säljs, precis som kolloidalt silver, endast som vattenreningsprodukt. Jag köper från Tyskland.

Liposomal C / C-vitamin

Ett absolut måste att alltid ha hemma. Ta stora doser vid förkylning eller när kroppen behöver läka efter en skada.

Epsomsalt / Bittersalt / Magnesiumsulfat

Används till leverrening och till basiska bad. Är kraftigt muskelavslappnande och råder bot på ledvärk, muskelvärk och träningsvärk. Är avslappnande och kvällsbad kan med fördel användas mot sömnbesvär.

Såpa

Är basiskt och helt naturligt välgörande för kroppen. Löser AGE-komplex och föryngrar kroppen såväl utvändigt som invändigt. Bra mot svamp och andra besvär som beror på en försurad miljö. Används utvändigt.

Bikarbonat

Kan användas invändigt eller utvändigt för att effektivt basa upp en försurad kropp. En tesked i ett glas vatten varje morgon gör susen. Eller gurgla vid halsont i samband med halsfluss eller influensa för omedelbar lindring. Eller ta ett varmt bad med 1-2dl bikarbonat för att hjälpa kroppen till balans.

pH-kalk

Kan användas invändigt för att effektivt basa upp en försurad kropp. En matsked i en flaska vatten som du dricker under dagen gör underverk för kroppens pH-balans. Fungerar också som naturligt solskydd.

Äppelcidervinäger ofiltrerad

Används för att få bort vårtor, mollusker, födelsemärken, löss. Kan gurglas för att lindra halsont eller sväljas för att döda parasiter. En tesked i vatten varje morgon håller tarmen i schack.

Arnikasalva

Används till muskel-, led- eller skelettskador, blåmärken, bulor, klämskador, hjärnskakning. Kan användas efter operation för att minska svullnad och blåmärken. Smärtstillande.

Calendulasalva / Ringblomma

Används vid utslag, hudirritationer, eksem eller insektsbett.

Kokosolja ekologisk

Används vid halsont, hosta, tandvärk, utslag, insektsbett, solsveda.

Zink

Stärker immunförsvaret och kan göra underverk i förkylningstider. Ta gärna zink i flytande form för bra upptag.

L-lysin

Bästa botemedlet mot vårtor på både barn och vuxna.

Aloe Vera

Till solsveda eller insektsbett.

EMS-salva

Används mot torr hud eller problemhud med eksem, rodnad, utslag eller plitor. Innehåller både kolloidalt silver och MSM och är läkande, bakteriedödande och mjukgörande.

Aktivt kol

Används vid kraftig diarré, som vid matförgiftning eller magsjuka. Absorberar skadliga, oönskade eller giftiga ämnen i mag-tarmkanalen och förhindrar att de tas upp i kroppen.

Mineraliskt kisel

Används vid uppblåst mage och magont. Kisel skyddar magen och tarmens slemhinnor och absorberar gaser.

Parasitkur

Hulda Clarks parasitkur som alla behöver göra minst en gång i sitt liv. En perfekt start på din hälsoresa! Gör gärna denna innan du gör njurrening och leverrening för bästa resultat.

Njurrening

Hulda Clarks njurreningskur. Gör denna efter parasitkuren men innan leverreningen för bästa resultat.

Bachs blomsterdroppar

Homeopatiska blomessenser för behandling av en mängd olika obalanser i kroppen. Jag använder räddningsdropparna som lugnande inför resor och stora prestationer.

Author: admin

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *