Dags att läka

Jag tror på kroppens egna förmåga att läka!

Gör du?

Tro mig, jag vet hur det är att leta efter svar överallt. Att testa allt. Att försöka gång på gång och att misslyckas gång på gång. Det är en tuff resa. Och det är lätt att vilja ge upp.
Men jag har också förstått att varje gång vi reser oss upp igen, varje gång vi börjar om, så har utgångsläget förändrats. Vi lär oss. Hela tiden och kontinuerligt lär vi oss nytt. Och hela tiden blir vi klokare.
Min högsta önskan är att andra som är ute på sin hälsoresa ska slippa göra allt det jobb som jag gjorde. Att någon blir klok av det jag har att lära ut, så att deras resa kanske blir lite kortare, lite enklare och lite mindre frustrerande. Så här hittar du all min samlade kunskap och erfarenhet i sin allra mest lättillgängliga form.

Jag ger din guldkornen. De som tillsammans kommer ge dig de svar du söker.

Jag har struntat i allt det där som var famlande försök och inte gav något. Här erbjuder jag guldkorn. Inte ETT guldkorn – för är det något jag har lärt mig så är det att läkande inte har ETT svar. Det finns inte ETT kosttillskott, EN diet eller EN träningsform som kommer ge dig tillbaka all din energi och läka din kropp. Jag ger din guldkornen. De som tillsammans kommer ge dig de svar du söker. Och äntligen ge dig chans att hitta tillbaka till ditt starka och friska jag.

GRATIS WEBBKURS

Första hjälpen vid utmattning

– Tio sätt att hitta kraft och ork igen

 

Den här kursen är för dig som befinner dig i eller nära fysisk och/eller själslig utmattning. Den innehåller de tio mest kraftfulla sätten att få tillbaka hälsa och energi igen och den grundar sig på allt det jag själv har läst, efterforskat, testat och utvärderat under min mer än tio år långa resa mot hälsa.

Det här är kursen du inte kan vara utan!

Dessutom är den gratis. Det är bara att sätta igång!

 

WEBBKURS

Hemligheten med yinyoga

– Hela din kropp och stilla ditt sinne

 

Den här kursen är för dig som behöver börja röra på din kropp igen. Kanske har du ont. Kanske är du stel. Kanske är du orolig för att ge dig iväg och träna tillsammans med andra. Kanske är du orolig för vad din kropp klarar av. Yinyogan handlar om att känna och lära känna sig själv och sin kropp. Allt medan vi utforskar våra fysiska gränser och vårt inre får kroppen äntligen en chans att läka på djupet.

Läk kroppen med mjuk rörelse och avslappning

 Du behöver inte ha några som helst förkunskaper inom vare sig yinyoga eller annan yoga, och du behöver inte ha någon som helst utrustning hemma. Du kan ha ont, du kan vara stel och orörlig, du kan vara gammal eller du kan vara ung. Du kan vara yogi sedan länge, eller löpare eller varför inte kampsportare? Du kan vara busschaufför eller sjuksköterska eller filosof eller jurist. Ja, du förstår tänket.

Du kan börja precis så som du är – här och nu.